THE POKé MANIACS JOHAN VAN HASSELTWEG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1295 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Poké Maniacs Johan van Hasseltweg. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 9:10 I had ordered there before and we liked it. So ordered again but the waiting time was quite long (longer than estimated time) and my tempura shrimp poke came WITHOUT the shrimp. So in the end, paid a lot of money for bowl of rice - very disappointing
25 jan 2023 om 21:20 Keurig op tijd. Heerlijke pokebowls. Kom hier weer terug.
19 jan 2023 om 20:45 Lekker zoals altijd
18 jan 2023 om 20:08 Smakeloos eten, geen pit in de sriracha mayo en klonten rijst. Niet echt genoten.
18 jan 2023 om 17:07 Veel te laat bezorgd. Als je belt, proberen ze je af te wimpelen dat bezorger onderweg is (terwijl dat niet het geval is). Prima als de bestelling later is dan gepland, maar wees wel eerlijk.
15 jan 2023 om 12:04 Precies zoals een Pokébowl moet zijn. Heerlijk
14 jan 2023 om 20:54 Droog eten. Ruim anderhalf uur gewacht.
12 jan 2023 om 21:52 Normaal neem ik niet de moeite om een review te schrijven. Maar dit is de tweede keer dat mijn eten beneden in de gang wordt gedonderd terwijl ik op twee hoog woon. Erg onprettige service. Geef je de bezorger via de app nog van te voren €3 fooi…
9 jan 2023 om 21:49 De medium bowl was erg klein. Ook de zalm moest ik zoeken. De groente was vers maar de bowl is veel te duur voor wat je krijgt. de bezorging was prima. Voor mij geen herhaling
2 jan 2023 om 14:56 De poke bowls waren erg lekker!
21 dec 2022 om 19:10 Heerlijke pokebowl en snel bezorgd
11 dec 2022 om 16:48 Best Poke I've ever had!