THE POKé MANIACS JOHAN VAN HASSELTWEG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1333 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Poké Maniacs Johan van Hasseltweg. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2023 om 20:39 Food was good. Only some of the add ons were not present in the poke bowl. We paid for example for additional shrimps but they were not in the poke bowl...
21 mei 2023 om 18:18 Large is basically normal with just a little extra rice. Protein (salmon) costs 2,- (as if you would order without) but accounts for a small amount within dish. Other ingredients are tasty. Delivery 40mins later than initially shown in text message.
20 mei 2023 om 13:19 Heerlijk!!!
18 mei 2023 om 22:20 Heeeerlijk!! Een aanrader! Kon het ook binnen 15 min al afhalen
18 mei 2023 om 20:29 Beste poke bol Super snel bezorgd
17 mei 2023 om 18:27 Het was heerlijk en gezond. Andere keertje wil ik weer bestellen. Alles was netjes bezorgd.
12 mei 2023 om 21:13 Echt ontzettend lekker! Alles was vers en de bowl was goed gevuld. De beste die ik heb gegeten tot nu toe. De bezorging duurde niet lang en de bezorger was heel vriendelijk. Ik zal zeker vaker bestellen
8 mei 2023 om 14:21 Rijst gekregen i.p.v. de bestelde quinoa. Dat was jammer. Voor de rest was de bowl vers en lekker, wel klein. Bezorging was snel en mooi op tijd. Aangegeven dat de bezorger even moest bellen bij aankomst op locatie, dit heeft hij helaas niet gedaan.
8 mei 2023 om 12:55 Bezorging was snel en netjes zoals verzocht vooraf even gebeld. Bowl was lekker met verse producten. Wel klein voor de prijs (ondanks het bestellen van een grote portie).
5 mei 2023 om 16:33 Goed gevulde PokeBowls! Kon niet beter. Ook netjes op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.
4 mei 2023 om 22:05 Super snel bezorgd en heerlijk zoals altijd
28 apr 2023 om 23:22 Took more than an hour to arrive despite the fact that we live 7 mins away. Chicken was not crispy at all and cold. Sweet potatoes were undercooked and almost raw or frozen. No sauce even though I ordered with teriyaki sauce.